flag Судова влада України

Пішов з життя суддя у відставці Попека Володимир Купріянович

20 серпня 2013, 15:07

     19 серпня 2013 року на 58 році життя помер суддя у відставці Новоазовського районного суду Попека Володимир Купріянович.

     Володимир Купріянович почав свій трудовий шлях в м. Горлівка - спочатку пряцючи слідчим та помічников прокурора Центрально-Міського району, а потім - народним суддею і головою Калінінського районного народного суду.

     У 1989 році Попека В.К. переїхав до Новоазовського району, де був обраний народним суддею Новоазовського районного суду. З 1998 по 2010 роки Володимир Купріянович очолював Новоазовський районний суд.

     Переважна більшість суддів та працівників суду знають Володимира Купріяновича як колегу, вчителя та наставника, який віддавав всього себе роботі. Робота для нього полягала не тільки у відправленні правосуддя і створенні міцного колективу,  але й створенні належних умов для працівників суду. Завдяки організаційним та адміністративним здібностям Володимира Купріяновича будівля суду перетворилася на гарну і функціональну споруду.

     Володимир Купріянович зміг створити та згуртувати колектив Новоазовського райооного суду, в якому зросли та продовжують зростати кадри, закохані в свою роботу.